WORKSHOPS

HVAD BESTÅR EN WORKSHOP AF?

Sprog&Sport holder workshops for lærere med henblik på at implementere aktiv fremmedsprogs-undervisning, herunder hvordan udfordringerne med aktiv fremmedsprogsundervisning bedst muligt håndteres.

Vores undervisningsfilosofi er baseret på social- og erfaringsbaseret læring i en idrætslig kontekst, hvor der tages højde for fremmedsprogsangst og andre personlige og sociale faktorer. 

En typisk workshop varer mellem 3-6 timer. Prisen afhænger af ønsket tid, antal timer og antal kursusgivere.

HVAD FÅR LÆRERNE UD AF DET?

Vi instruerer lærerne i at implementere fysisk aktivitet i deres fremmedsprogs-undervisning, herunder konkrete øvelser. Desuden instruerer vi lærerne i at udvikle egne fysiske aktiviteter, så de kan tilrettelægge en fremmedsprogs-undervisning fyldt med aktivitet og sport.
 

Sparring mellem instruktør og lærer skal være med til at sikre, at lærerne får inputs til at tackle følgende problemer: tids- og pladsmangel, akademisk pres, skolereformens krav om 45 minutters fysisk aktivitet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du et ønske om en skræddersyet workshop, et skoleevent eller et foredrag, har du nedenfor mulighed for at kontakte os via formularen. På baggrund af dine ønsker, kan vi give dig et helt uforpligtende tilbud.

arrow&v

Læs mere om vores privatlivspolitik

Jacob Nørregård
Leder og stifter


Hej! Det er mig, I vil få besøg af. Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet med en kandidatgrad i Idræt og Sundhed med tilvask i Tysk, og et speciale i aktiv sprogtilegnelse

I 2015 arbejdede jeg som tysklærer i udskolingen, og her stødte jeg på to betydelige udfordringer: Eleverne var bange for at tale tysk, og eleverne var ikke motiveret for at lære sproget. I mit speciale undersøgte jeg effekten af aktiv læring, og derfor begyndte jeg at undersøge hvad bevægelse og fysisk aktivitet kunne gøre for indlæring og motivation i fremmedsprogsundervisning.

Alt afhængig af den ønskede aktivitet, kan jeg medbringe et team af dygtige instruktører, som har gennemgået grundige kurser, der knytter sig til aktiv undervisning og sprogindlæring.

Kochsgade 31D

5000 Odense C

+45 22 50 05 06

info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon