Sprogcamp_instruktør.jpg

Mød vores instruktører

Hej, mit navn er Janine, og det er mit tredje år som campinstruktør hos Camp Sprog&Sport. Til dagligt arbejder jeg som efterskolelærer i tysk og engelsk og så elsker jeg at styrketræne og at løbe. Jeg elsker at arbejde som campinstruktør, da konceptet er helt fantastisk. Vi lærer sprog mens vi har det sjovt og samtidig møder vi en masse nye venner. Jeg glæder mig til at møde jer i uge 27, 28 og 31. 

Janine

Til dagligt læser jeg idræt & engelsk og underviser i gymnasiet. I min fritid er jeg meget alsidigt aktiv og laver alt, hvad jeg kan komme i nærheden af – dog med fokus på fitness og kampsport. Det bedste ved at være instruktør på Camp Sprog&Sport er helt klart at vi kan hjælpe de unge med, at rykke sig voldsomt meget på utrolig kort tid samtidig med, at vi kan være fysisk aktive, møde dem i øjenhøjde og tage udgangspunkt i den enkelte person.

Claus

Nina

Hej, mit navn er Nina, og til dagligt arbejder jeg som tutor for børn og unge ved siden af mit studie i engelsk og psykologi. I min fritid elsker jeg at løbe og dyrke yoga, samt være kreativ. Det er fantastisk at være instruktør i Camp Sprog&Sport, fordi børnene får lov til at lære sprog gennem aktiv bevægelse og leg, og gøre sproglæring levende, spændende og eventyrlystent.

Sprogcamp_glad_barn_+_instruktør.jpg

Vores passionerede og kompetente instruktører

 Vores instruktører er topmotiverede for at hjælpe dig præcis der, hvor dit behov er.

 

Dette gælder både fagligt som socialt. Selvom instruktørerne har et mål om at rykke dig fagligt og gøre dig mere tryg ved sproget, har de altid et øje på, om du har det godt på campen.

 

Hos Camp Sprog&Sport er ”instruktør” en fællesbetegnelse for vores ”undervisere” og vores ”aktivitetsledere”.

 Det er både undervisernes og aktivitetsledernes job at sørge for, at du har det godt, og at der er en god stemning på campen. Men mens undervisernes hovedfokus er den faglige og personlige udvikling, er aktivitetsledernes hovedfokus at skabe hygge og sjov med sportsaktiviteter.

Vores instruktører er uddannede

For at sikre en høj kvalitet blandt instruktørerne gennemgår alle instruktører et uddannelsesforløb, som omhandler Camp Sprog&Sports værdigrundlag, læringsfilosofi og metodik.

 

Yderligere gennemgår de pædagogiske og didaktiske kurser, som knytter sig til sprogindlæring.

Kunne du tænke dig at blive vores næste instruktør?
I starten af det nye år, åbner vi op for muligheden for at tilmelde sig som instruktør. Mere information om dette vil komme, så hold dig opdateret på vores Facebook eller på denne side.

Kochsgade 31D

5000 Odense C

+45 22 50 05 06

info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon