VORES PASSIONEREDE OG

KOMPETENTE INSTRUKTØRER

Instruktørteamet på en camp er altafgørende for, hvordan campugen bliver. Derfor har vi brugt meget tid på at finde de bedste instruktører til vores sprogcamps.

 

Vores instruktører er top motiverede for at hjælpe dig præcis der, hvor dit behov er. Dette gælder både fagligt som socialt. Selvom instruktørerne har et mål om at rykke dig fagligt og gøre dig mere tryg ved sproget, har de altid et øje på, om du har det godt på campen.

 

Hos Camp Sprog&Sport er ”instruktør” en fællesbetegnelse for vores ”undervisere” og vores ”aktivitetsledere”.

 Det er både undervisernes og aktivitetsledernes job at sørge for, at du har det godt, og at der er en god stemning på campen. Men mens undervisernes hovedfokus er den faglige og personlige udvikling, er aktivitetsledernes hovedfokus at skabe hygge og sjov med sportsaktiviteter.

INSTRUKTØRER

For at sikre en høj kvalitet blandt instruktørerne gennemgår alle instruktører et uddannelsesforløb, som omhandler Camp Sprog&Sports værdigrundlag, læringsfilosofi og metodik. Yderligere gennemgår de pædagogiske og didaktiske kurser, som knytter sig til sprogindlæring.

Her kan du møde et par af vores instruktører.

NINA

Hej, mit navn er Nina, og til dagligt arbejder jeg som tutor for børn og unge ved siden af mit studie i engelsk og psykologi. I min fritid elsker jeg at løbe og dyrke yoga, samt være

kreativ. Det er fantastisk, at være instruktør i Camp Sprog og Sport, fordi børnene får lov til at lære sprog gennemaktiv bevægelse og leg, og gør

sproglæring levende, spændende og eventyrlystent.

JANINE
JANINE

Hej, mit navn er Janine, og det er mit tredje år som campinstruktør hos Camp Sprog&Sport. Til dagligt arbejder jeg som efterskolelærer i tysk og engelsk og så elsker jeg at styrketræne og at løbe. Jeg elsker at arbejde som campinstruktør, da konceptet er helt fantastisk. Vi lærer sprog mens vi har det sjovt og samtidig møder vi en masse nye venner. Jeg glæder mig til at møde jer i uge 27, 28 og 31. 

CLAUS

Til dagligt læser jeg idræt & engelsk og underviser i gymnasiet. I min fritid er jeg meget alsidigt aktiv og laver alt, hvad jeg kan komme i nærheden af – dog med fokus på fitness og kampsport. Det bedste ved at være instruktør på Camp Sprog&Sport er helt klart at vi kan hjælpe de unge med, at rykke sig voldsomt meget på utrolig kort tid samtidig med, at vi kan være fysisk aktive, møde dem i øjenhøjde og tage udgangspunkt i den enkelte person.

NINA

Hej, mit navn er Nina, og til dagligt arbejder jeg som tutor for børn og unge ved siden af mit studie i engelsk og psykologi. I min fritid elsker jeg at løbe og dyrke yoga, samt være

kreativ. Det er fantastisk, at være instruktør i Camp Sprog&Sport, fordi børnene får lov til at lære sprog gennem aktiv bevægelse og leg, og gøre sproglæring levende, spændende og eventyrlystent.

FÅ MERE AT VIDE

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE

CAMP SPROG&SPORT? 

JEG VIL GERNE

SE JERES FACILITETER

HVORDAN TILMELDER 

JEG MIG CAMPEN?

Om Camp Sprog&Sport

Kontakt os

Tilmelding

FAQ

Privatlivspolitik

Vilkår & betingelser

Kontakt

Kochsgade 31D

5000 Odense C

Telefon: +45 22 50 05 06

Mail: info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon