Kan jeg tage afsted alene?

Ja, du kan sagtens tage afsted alene!

Rigtig mange deltagere kommer hvert år alene på camp og kommer hjem med nye venner. 

Vi nyder at se hvordan nye venskaber bliver dannet på kryds og tværs. Vi ved, at det, for nogle, kan være lidt nervepirrende at komme afsted alene og første gang; derfor har vi altid et ekstra øje på dem, som har brug for en ekstra hånd til at komme godt ind i fællesskabet.

Hos Camp Sprog&Sport er tryghed i højsædet. Vores instruktører byder dig velkommen og vil fra start skabe et fantastisk fællesskab, som alle er en del af.

På Camp Sprog&Sport har vi fokus på både den sociale og den sproglige tryghed, så vi står klar til tage dig med ind i fællesskabet og skaber samtidig et trygt læringsmiljø.

Nyt tilmeldingssystem: Du omdirigeres derfor til anden hjemmeside ved tryk på 'tilmelding'.

TRYGHED

EN GOD OG TRYG UGE PÅ

CAMP SPROG&SPORT

INSTRUKTØRER

SOCIALT LIV

AKTIVITETER

FAGLIG TRYGHED

INSTRUKTØRER

Gode instruktører er en nødvendighed for en god sommercamp. Derfor er vi meget bevidste om, at alle vores instruktører skal have haft undervisningserfaring og tidligere have arbejdet med børn og/eller unge – og så skal de ikke mindst brænde for at have en fantastiske uge med deltagerne. På campene vil der ca. være to instruktører per 15 deltagere.  De udvalgte instruktører kommer på en seminarweekend, som har til formål at forberede

instruktørerne til sommerens camp. Weekenden indeholder pædagogiske og didaktiske kurser.

GODT SOCIALT LIV PÅ CAMPEN

Det sociale liv på campen er altafgørende for, at alle får en god uge på Camp Sprog&Sport. Derfor er det vores fornemmeste opgave at skabe gode relationer og hyggelig stemning, så snart dørene åbner til campen. Under hele campen vil instruktører, aktivitetsledere og kontoret være opmærksomme på, at alle er en del af fællesskabet.

 

På Camp Sprog&Sport tror vi på sjov sprogundervisning – og undervisningen kan kun være sjov, hvis man har det godt med hinanden!

HYGGELIGE AKTIVITETER

For at styrke fællesskabet og skabe en hyggelig stemning på campen, er der sjove og spændende sportsaktiviteter. I disse sportsaktiviteter vil der være et fokus på at skabe et godt sammenhold på campen.

Til dig som har valgt overnatningscamp, vil der hver aften være aftenaktiviteter. Der vil både være noget til dem, som vil bruge det sidste energi med noget ekstra sport og noget til dem, som ønsker en mere rolig aften. Eksempler på aftenaktiviteter kunne være:

  • Brætspilsaften

  • Bålhygge med guitar

  • Cross-fit konkurrence

  • Badminton 

FAGLIG TRYGHED

Det er ikke unormalt at føle sig usikker eller utryg, når man skal snakke tysk og/eller engelsk. Mange er nervøse i undervisningen, fordi "hvad tænker de andre mon om mig?" Denne følelse er vi meget opmærksomme på hos Camp Sprog&Sport. Med stor viden inden for området, hjælper vi dig med at overvinde

ængsteligheden. Vi har fokus på, at du skal have succesoplevelser

med tysk eller engelsk. Fra første undervisningsgang sætter vi rammerne for et behageligt læringsmiljø, hvor du har plads til at eksperimentere med sproget uden at skulle føle dig nervøs for at lave fejl. Vi mener, at du lærer bedst i trygge rammer,

Kochsgade 31D

5000 Odense C

+45 22 50 05 06

info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon