SKOLEEVENTS

Ved skoleevents rykker Sprog&Sport ud til din skole, og giver eleverne 

en dag med aktiv fremmedsprogsundervisning.

HVAD INDEBÆRER ET SKOLEEVENT?

Som det efterhånden er velkendt, forstærker bevægelse og sport læringsprocessen. Derfor kan et besøg fra Sprog&Sport være med til at udvikle elevernes fremmedsprogskompetencer. Under skoleevents arbejder vi både med elevernes læringsudbytte og deres personlige udvikling i forhold til sprog. Dette skal medvirke til, at de bliver mere trygge ved at tale fremmedsprog og dermed åbner mere op i timerne efterfølgende.

ET TYPISK SKOLEEVENT

Fremmedsprogsundervisningen foregår enten på tysk eller engelsk, og er mulig for alle klassetrin. Undervisningen er skræddersyet til skolen således at (1) det sproglige fokus aftales med lærer/skoleleder, og (2) vi benytter os af niveaudeling, så alle elever kan forbedre deres sprogkundskaber.

VI BESØGER JER

Skoler, efterskoler og gymnasier. Skoleevents varer typisk en halv 
eller en hel dag. Derudover kan skoleevents tilrettelægges som længere forløb bestående af flere besøg.
Desuden er skoleevents oplagt i forbindelse med fagdage, introforløb, idrætsdage og emneuger.

Jacob Nørregård
Leder og stifter


Hej! Det er mig, I vil få besøg af. Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet med en kandidatgrad i Idræt og Sundhed med tilvask i Tysk, og et speciale i aktiv sprogtilegnelse

I 2015 arbejdede jeg som tysklærer i udskolingen, og her stødte jeg på to betydelige udfordringer: Eleverne var bange for at tale tysk, og eleverne var ikke motiveret for at lære sproget. I mit speciale undersøgte jeg effekten af aktiv læring, og derfor begyndte jeg at undersøge hvad bevægelse og fysisk aktivitet kunne gøre for indlæring og motivation i fremmedsprogsundervisning.

Alt afhængig af den ønskede aktivitet, kan jeg medbringe et team af dygtige instruktører, som har gennemgået grundige kurser, der knytter sig til aktiv undervisning og sprogindlæring.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du et ønske om en skræddersyet workshop, et skoleevent eller et foredrag, har du nedenfor mulighed for at kontakte os via formularen. På baggrund af dine ønsker, kan vi give dig et helt uforpligtende tilbud.

arrow&v

Læs mere om vores privatlivspolitik

Kochsgade 31D

5000 Odense C

+45 22 50 05 06

info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon