Vi bevæger os i sprog

Hvis du kan lide at bevæge dig og du enten har brug for et fagligt løft eller bare er vild med sprog, så er Camp Sprog&Sport helt sikkert noget for dig!

Er du mellem 8 og 16 år og vil du gerne forbedre dit tysk eller engelsk, så tag på sommercamp sammen med en masse andre!

Få en oplevelse du sent vil glemme!

Camp-sprog-og-sport-sommercamp-sprogunde
 
Camp-sprog-og-sport-sommercamp-sprogunde

Fællesskab

Du vil sammen med andre jævnaldrende få en oplevelsesrig uge, hvor du har mulighed for at udvikle egne sprogkompetencer og opdage nye potentialer gennem spil, sport og bevægelse.

 

Selvom du lærer en masse i løbet af ugen, så kan vi love for at vi skruer maks op for sjov og hygge. 

 

På vores overnatningscamps vil du også have glæde af dine nye venner, og vores søde instruktører udenfor undervisningen. Du vil få muligheden for at hygge med kortspil, film, massage eller andre rolige aktiviteter.

 

Hvis du stadig har masser af energi tilbage efter en dag med sprog og sport, vil der også være mulighed for at give den gas med forskellige sportsgrene eller idrætsaktiviteter.

 

Du vil komme hjem med en masse nye venskaber i bagagen og en oplevelse du vil elske at tænke tilbage på.

 

Det bliver en uge du aldrig vil glemme - uanset om du tager på DagCamp, OvernatningsCamp eller OrdblindeCamp

Det faglige

Kender du det, at din lærer går for hurtigt frem, så du bliver hægtet af? Eller kender du følelsen af, at din undervisning ikke er spændende nok?

På Camp Sprog&Sport er dit behov i højsædet! Vi tilpasser undervisningen til dit behov og niveau – og med færre deltagere pr. underviser end i skolen.

Vi har klare læringsmål, så vi sikrer en betydelig faglig udvikling.

På Camp Sprog&Sport får du ikke kun en fantastisk uge med sjov, sport, nye venner og et stærkt fællesskab.

Du får også en uge, hvor du bliver bedre til sprog. Du kan vælge mellem engelsk eller tysk på alle vores camps

Camp-sprog-og-sport-sommercamp-sprogunde
Camp-sprog-og-sport-sommercamp-sprogunde

Aktiviteter

Ej, skal jeg sidde og terpe grammatik i min ferie? Nej det skal du ikke! Det kommer helt af sig selv, når vi fyrer op for vores sprogaktiviteter.

 

Vi skal have det rigtig sjovt med alt fra sproglige kortspil til sproglige udfordringer på forhindringsbaner og nytænkte sproglige boldspil.

 

Samtidig ved vi også, at du husker bedst, når du synes undervisningen er sjov og spændende.

Vi giver dig en unik mulighed for at lære sprog på en sjov og anderledes facon. I stedet for kedelig tavleundervisning, hvor du sidder ned og bare skal lytte, vil du på Camp Sprog&Sport lære sprog gennem sjov, bevægelse og sportslige aktiviteter.

Instruktører

Dygtige instruktører tilrettelægger en sjov og aktiv fremmedsprogsundervisning, hvor fællesskab, tryghed og humor vægtes højt.

Bag den sjove og spændende undervisning står vores dygtige hold af uddannede instruktører. De sørger for at skabe trygge rammer og et godt socialt sammenhold, så din læring kan sættes i centrum.

Instrukt%C3%B8r%20Camp%20Sprog%26Sport_e

Kochsgade 31D

5000 Odense C

+45 22 50 05 06

info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon