LÆRINGSAKTIVITET

Med myndighedernes nye påbud, ligger der især en stor udfordring i at sikre samme høje læringsudbytte online, som i klasseværelset.

På vores sommercamps spiller vi Slanger & Stiger – en læringsaktivitet, som styrker grammatikken.⁣ Den kan med fordel spilles i hjemmet som supplement til onlineundervisningen. Her kan du se en videoguide med instruktioner til aktiviteten, samt downloade spilleplade og læringsspørgsmål.

Lad os stå sammen og hjælpe hinanden med at sikre et højt læringsudbytte.

SLANGER & STIGER

VIDEOGUIDE

Hvis du har spørgsmål til spillet eller behov for hjælp til at ændre på niveauet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

SPILLEREGLER OG INSTRUKSER

Det faglige formål med denne læringsaktivitet er at øve grammatikken i sproget, selvfølgelig imens man har det sjovt! :-)

 

Tid: Ca. 30 min.

Redskaber: Spilleplade, læringsspørgsmål, brikker og to terninger.

 

Deltagerne inddeles i to hold, som spiller mod hinanden. For begge hold gælder det om at komme igennem spillepladen først. Spillet startes ved at placere de to brikker på spillepladens startfelt, og hold 1 slår med terningerne:
 

  • Hvis terningerne f.eks. viser seks, rykker hold 1 seks felter frem. Derefter skal holdet sige læringsspørgsmål nr. 6 højt: "They have underestimated _____ opponent”, og udfylde den tomme linje, med det ord, der passer til.

  • Hvis holdet, efter at have rykket sin brik, rammer en stige eller slange, bevæger man sig til den nye position (rammer man slangens hoved. rykker man til slangens hale, og vice versa. Rammer man toppen af stigen, rykker man til bunden af stigen og vice versa).
     

Spillet slutter, når én af deltagerne er nået igennem banen, og er i mål på spillepladens felt nummer 100.

Kochsgade 31D

5000 Odense C

+45 22 50 05 06

info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon