OM CAMP SPROG&SPORT   /   VORES FACILITETER

LINDEHØJSKOLENS KLASSELOKALER

Vores københavnske camp holder til på Lindehøjskolen i Herlev. Lindehøjskolens ledelse har været så venlige at stille Lindehøjskolen til rådighed for Camp Sprog&Sports to københavnske camps. Det betyder at vi har klasselokaler til undervisningsbrug om morgenen, hvor vi lægger et sprogligt fokus som fundament for resten af dagen, og det er også her vi vil spise frokost og slappe af i middagspausen.

BOLD- OG ATLETIKBANE

Ved siden af skolen ligger en boldbane, som vi frit må benytte os af – og det kommer vi til! Her vil vi inkorporere morgenens undervisning i forskellige sportslige aktiviteter og lege, der kræver masser af plads til bevægelse. Herudover er der også en klassisk atletikbane, som vi har fået lov til at bruge i vores aktiviteter. Her vil du opleve, hvordan klassiske faciliteter med innovativ tænkning kan understøtte sprogundervisning.

 

VORES FACILITETER: HERLEV

 

Få en fantastisk uge i et område, som indbyder til læring med plads til sport og bevægelse: gode faciliteter i form af nye innovative læringsrum, store grønne græsarealer og hyggelige pausearealer.

Nedenfor kan du læse mere om vores faciliteter:

 

FÅ MERE AT VIDE 

OM CAMP SPROG&SPORT

KONTAKT OS

TILMELDING

 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt af Camp Sprog&Sport, 2019.

Billeder af Selvedina Memišević.