6. jul. 2020 09.30-10. jul. 2020 18.00 | Skovbo Efterskole

Overnatningscamp | Ringsted | Uge 28 |11-16 år | 3.995,-

Mandag (9:30) - Fredag (18:00)

Overnatningscamp | Ringsted | Uge 28 |11-16 år | 3.995,-

Time & Location

Skovbo Efterskole Skovbo Efterskole, Ringstedvej 614A, 4100 Ringsted, Danmark

About Event

Overnatningscamps

På Camp Sprog&Sport er sproglæring, sport og fællesskab i fokus. Sammen med nye venner vil du hver dag prøve kræfter med nye og spændende sprogaktiviteter, der ikke kun forbedrer dig fagligt, men også gøre dig mere tryg ved at tale sproget. 

 

Sprog gennem bevægelse, sport og fællesskab 

Ej, skal jeg sidde og terpe grammatik i min ferie? Nej det skal du ikke! Det kommer helt af sig selv, når vi fyrre op for vores sprogaktiviteter. Vi skal have det rigtig sjovt med alt fra sproglige kortspil til sproglige udfordringer på forhindringsbaner og nytænkte sproglige boldspil. Vi har klare læringsmål, så vi sikrer en betydelig faglig udvikling. Samtidig ved vi også, at du husker bedst, når du synes undervisningen er sjov og spændende.

Camp Sprog&Sport giver dig en unik mulighed for at være sammen med nye venner, der ligesom dig er kommet for at blive bedre og mere tryg ved sprog, fordi du både lærer, dyrker sport, hygger og sover sammen, og på den måde vil du kunne komme helt tæt på dine medcampere. Vores sprogaktiviteter er udviklet til, at du i fællesskab med de andre vil lære sprog i trygge rammer. I vil på den måde opleve, at fællesskabet hjælper den enkelte til at blive bedre. 

 

Sjov og hygge på Camp Sprog&Sport

Selvom du lærer en masse i løbet af ugen, så kan vi love for at vi skruer maks op for sjov og hygge. Mens vi er i gang med en masse læring vil du møde en masse sjove spil, konkurrencer, sport og high fives. Men det stopper ikke her. Som deltager på vores overnatningscamp vil du også have glæde af dine nye venner, og vores søde instruktører udenfor undervisningen. Du vil få muligheden for at hygge med kortspil, film, massage eller andre rolige aktiviteter. Hvis du stadig har masser af energi tilbage efter en dag med sprog og sport, vil der også være mulighed for at give den gas med forskellige sportsgrene eller idrætsaktiviteter. Du vil komme hjem med en masse nye venskaber i bagagen og en oplevelse du vil elske at tænke tilbage til. Det bliver en uge du sent vil glemme!

Campens opbygning

Dagene er bygget op med 2,5 timers sprogundervisning, 2,5 timers sprog kombineret med sport, og 2 timers sport.

    o Sprogundervisningen foregår typisk inde i ét klasselokale, hvor det er muligt at bruge borde, stole og tavler. Men selvom vi er indenfor, betyder der ikke, at du skal sidde og have kedelig undervisning. I sprogundervisningen vil det sproglige fokus blive gennemgået, hvorefter du skal ud og afprøve din nye viden i sjove sprogaktiviteter. Efter du har lavet forskellige aktiviteter med dette fokus, vil der blive samlet op på, hvad du har lært at dette.

 

    o Efter sprogundervisningen går vi til sprog kombineret med sport, hvilket foregår udenfor. Her arbejder du med de samme sproglige fokuspunkter, som blev gennemgået i sprogundervisningen. Men denne gang er det med høj puls, hvor du lærer sprog gennem sport og idrætsaktiviteter.  

 o De sidste to timer har vi Sport. I sportsdelen prøver du forskellige former for sport og idræt. Her får du en mulighed for at have det sjovt med dine nye venner uden, at der er et eksplicit fagligt fokus. Formålet med sportsdelen er, at alle skal slutte dagen med et smil på læben og styrket sammenholdet. Sportsgrenene/idrætsaktiviteterne vil typisk være noget, som du sjældent eller aldrig har prøvet før. Det kunne fx være: Kinn-Ball, Ultimate, hockey, battle og lignende.

 

    o Aftenaktiviteter: Hver aften vil der være forskellige aftenaktiviteter, som du kan vælge i mellem. Der vil både være aktiviteter til dem, som ønsker en rolig hyggelig aften og aktiviteter til dem, som stadig har energi tilbage. Hvis du selv har forslag til aftenaktiviteter er det altid muligt at fortælle det til instruktøren, som vil prøve at se, om det kan passes ind. 

    o Torsdag eftermiddag har vi vores AdventureRun, hvor du skal sætte din sproglige viden og kunnen i spil på en helt ny måde. I løbet af dette AdventureRun vil du prøve kræfter med aktiviteter, som kræver samarbejde, viden, holdånd og gejst. 

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig her.

Adresse: Andekæret 167, 5300 Kerteminde

CVR: 40970126


Copyright © Alle rettigheder forbeholdt af Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon