FÅ BESØG AF OS

Sprog&Sports læringsfilosofi bygger på en kombination af læringsteorier og forskning inden for sprogtilegnelse. Bevægelse og fysisk aktivitet kan bidrage til større motivation og øget indlæring. Vi tror på en undervisning som:

Motiverer elever til større mundtlig deltagelse

Reducerer ængsteligheden for at

tale et fremmedsprog

Har du, som lærer eller forælder, et ønske om at få besøg af Sprog&Sport, så kan du herunder læse om de tre former for besøg, vi tilbyder:

WORKSHOPS

Sprog&Sports workshop er for undervisere, som ønsker redskaber til at kunne bruge aktiv læring til at motivere deres elever til større deltagelse i sprogundervisningen.

SKOLEEVENTS

Ved skoleevents rykker Sprog&Sport meget gerne ud til din skole, og giver eleverne en dag med aktiv fremmedsprogsundervisning.

FOREDRAG

At tale et fremmedsprog foran en hel klasse kan være angstprovokerende. Til et foredrag hos Sprog&Sport, får du som forælder eller lærer konkrete redskaber til at hjælpe dit barn eller dine elever med at overvinde frygten for at tale. 

Skaber større glæde ved

undervisningen

Øger koncentrationen

Øger den generelle indlæring

BEVÆGELSE OG LÆRING
In the Classroom

Bevægelse fremmer indlæringen

Som det er hørt mange gange før, er bevægelse med til at fremme indlæringen. Hvordan bevægelse implementeres i undervisningen er dog altafgørende for læringsudbyttet og bevægelsesglæden.
Det er vigtigt, at de aktiviteter, der bliver brugt i undervisningen skaber glæde og er sjove for eleverne, hvilket kræver den korrekte udformning og udførsel af aktiviteterne.

Image by Samuel Zeller

Bevægelse motiverer eleverne

Tyske remser, engelske gloser, franske rim. Hvis man spørger elever, vil langt fra alle beskrive disse ordgrupper, som motiverende. Studier har vist at ved korrekt inkorporering af bevægelse i undervisningen, kan eleverne motiveres til større deltagelse i undervisningen. Vi tror derfor på, at ved at inddrage bevægelsesglæde i undervisningen, vil eleverne motiveres til at deltage i både den mundtlige og skriftlige del af undervisningen.

Girls Talking

Bevægelse reducerer fremmedsprogsangst

Hvis du ikke selv kender følelsen af, at være nervøs for at udtrykke dig på et fremmedsprog, så kender du sikkert nogen der er. Mange elever tør ikke række hånden op og udtrykke sig på et fremmedsprog, fordi de er bange for, hvad andre tænker, hvis de laver fejl. Bevægelse er med til at reducere denne ængstelighed for at lave fejl, da elevernes fokus er rettet mod aktiviteten i stedet for den sproglige præstation.

ET PAR ORD FRA DEM, VI HAR BESØGT

”Sprog&Sports aktiviteter gjorde det både nemmere og sjovere for børnene at overkomme deres frygt for at tale et fremmedsprog – og samtidig motiverede det dem til at forbedre deres individuelle sproglige færdigheder, da de ikke længere havde fokus på deres fejl, men derimod på deres fremgang.”

 

 – Sandra Biesbjerg (10. klasselærer UngOdense)

Jacob Nørregård
Leder og stifter


Hej! Det er mig, I vil få besøg af. Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet med en kandidatgrad i Idræt og Sundhed med tilvask i Tysk, og et speciale i aktiv sprogtilegnelse

I 2015 arbejdede jeg som tysklærer i udskolingen, og her stødte jeg på to betydelige udfordringer: Eleverne var bange for at tale tysk, og eleverne var ikke motiveret for at lære sproget. I mit speciale undersøgte jeg effekten af aktiv læring, og derfor begyndte jeg at undersøge hvad bevægelse og fysisk aktivitet kunne gøre for indlæring og motivation i fremmedsprogsundervisning.

Alt afhængig af den ønskede aktivitet, kan jeg medbringe et team af dygtige instruktører, som har gennemgået grundige kurser, der knytter sig til aktiv undervisning og sprogindlæring.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du et ønske om en skræddersyet workshop, et skoleevent eller et foredrag, har du nedenfor mulighed for at kontakte os via formularen. På baggrund af dine ønsker, kan vi give dig et helt uforpligtende tilbud.

arrow&v

Læs mere om vores privatlivspolitik

Kochsgade 31D

5000 Odense C

+45 22 50 05 06

info@campsprogogsport.dk

CVR: 40970126

Copyright © Alle rettigheder forbeholdt Camp Sprog&Sport, 2020. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon